Kensapuu

Yritys

Vuonna 1989 perustettu Kensapuu Oy sijaitsee Pohjanmaalla Kalajoen Himangalla. Kensapuu valmistaa kalusteovia alan teollisuuteen. Henkilöstöä on reilut 80 ja liikevaihto vuonna 2016 oli 7,5 miljoonaa euroa. Yrityksen toiminnan pääpaino on kotimaassa, viennin osuuden ollessa noin 20%.

pagetitle

Tausta

Kensapuun yli 20-vuotisen historian aikana on koettu monia onnistumisia ja haasteita, jotka ovat muokanneet perheyrityksen nykyisen kaltaiseksi. Kensapuun kantavana ajatuksena on kuitenkin aina ollut kotimainen laatu, niin itse tuotteessa kuin palvelussakin.

Kensapuu aloitti vuonna 1989 muutamalla työntekijällä ja valmisti MDF-tuotteita teollisuuteen. Muutama vuosi myöhemmin siirryttiin nykyiseen tuoteperheeseen, eli kalusteovien valmistukseen.Tänä päivänä on ilo todeta yrityksen työllistävän noin 80 henkeä ja valmistavan yli 800 000 kalusteovea vuosittain, joten kättemme tulokset näkyvät lukuisissa kodeissa ympäri Pohjoismaita.

Tulevaisuus tuo mukanaan jatkuvasti uusia haasteita, jotka Kensapuu ottaa mielenkiinnolla vastaan. Laadukkaan tuotteen ympärille rakentuva palvelu ja logistiikka nousevat yhä tärkeämmiksi kilpailuvalteiksi keittiöteollisuuden kehittyessä. Laatu- ja ympäristöseikkoja ei voi myöskään unohtaa.

Haluamme jatkossakin palvella kaikkia asiakkaitamme parhaalla tavalla ja pysyä kalusteovivalmistuksen kehityksen kärjessä.

Terveisin,
Sauli