Kensapuu

Varför borde Ni välja oss

 

Söker Ni efter en effektiv leverantör, behöver Ni stöd i produktplanering eller en samarbetspartner till Er produktion? Skulle vi kunna vara partners till Ert företag?

KVALITET

Högkvalitativa råvaror, skicklig personal tillsammans med en effektiv maskinpark garanterar slutprodukter av hög kvalitet.

LEVERANSER

Vår flexibla produktion garanterar snabba leveranser som avgår från fabriken i bekräftad tid.

SERVICE

Vi är en flexibel partner som förstår Era affärsutmaningar. Förtroende är en hederssak för oss och grundstenen för kundrelationer.

EKOLOGI

I produktionsprocesser och i urval av råvaror spelar ekologiska aspekter en viktig roll. Vi har till exempel M1-certifikat av låga utsläpp. Kensapuus produkter är ett hållbart alternativ.

INNOVATION

Låt oss planera tillsammans de bästa lösningar till Ert företag på ett kostnadseffektivt sätt !

 

KUND REFERENS: 

 Culimar logo

 Culimar Kauko

 

Culimar startade över 30 år sen och var i början en del av ett byggnadsföretag i Stockholm. 1991 blev Culimar ett självständigt köksföretag. Inte ens lågkonjukturen i början av 90-talet avskräckte Culimar och företaget började växa till sin nuvarande storlek. Culimars logo, nyckelpiga-märket blev berömt på köksmarknaden. I dag är företaget en köksgrossist och har eget lager av köksluckor, stommar, beslag och diskbänkar etc. I Culmars lager finns 3 olika luckmodeller från Kensa Oy. Tack för täckande lagerservice besöker många andra företag från köksbranschen butiken varje vecka. Kundbasen har blivit väl etablerad under åren. Dessutom levererar Culimar kök till konsumenter, till privata fastighetsägare och kommunala bostadsbolag.

Culimar och Kensapuu började sitt samarbete i början av 90- talet. Tyvärr lågkonjukturen och andra utmaningar på svenska marknaden var för stora i början. Men snart i slutet av 90-talet började vi ett samarbete igen. Culimars ägare och VD Kauko Lindstedt är nöjd med samarbetet med Kensa Oy. Kensas produkter har alltid varit av bra kvalitet och leveranser sker i tid. Om det har varit några problem har Kensa fixat det snabbt. Man vågar alltid fråga om saker till exempel om speciella produkter behövs för något projekt. Kensa Oy är också jättenöjd med samarbetet som har pågått i årtionden. Vi hjälper gärna varandra till att utvecklas även ta fram bättre produkter och vi delar information om produkter och marknadssituation regelbundet.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält

Jag accepterar Kensa Oy's integritetspolicyn. 

 

 

© Kensa | Creamedia