Kensapuu

Premium termolaminat luckor

Termolaminerade luckorna tillverkas av mdf-skivor som uppfyller E1-normen. Ytbehandlingen görs med pvc-folie med en tjocklek av 0,4-0,6 mm. Kollektionen av våra termolaminerade luckor har fått en M1-symbol, vilket betydet att produkten har låga emissioner och främjar renare inomhusluft.

Kensas termolaminerade möbellucka är ett säkert val till ditt hem. Folieluckans egenskaper är mycket konkurrenskraftiga. Kensas Premium-lucka är hållbar, lättskött och har ett snyggt utseende. Marknadens bästa råmaterial och tillverkningssättet gör att luckan är tålig mot stötar och att folien inte lossnar.

Alla folier är av god kvalitet, ursprungsländer är Tyskland och Italien. Folierna är belagda med UV-skydd och skydd mot repor. Glansiga luckor har dessutom en skyddsfolie, som avlägsnas efter monteringen.

Kensas Premium-luckor är ett utmärkt alternativ som tål hårt slitage. Även för våtutrymmen kan vi rekommendera termolaminerade luckor.

Färgsortimentet för folieluckan är brett. Du kan välja mellan matta och glansiga alternativ.

Alla Premium termolaminat luckmodeller kan även beställas måttanpassade.

Premium luckor fås inte med spröjs.

Baksidan på den Premium termolaminerade luckan är alltid vit.

Premium färger tillverkas vertikalt som standard men det är möjligt att beställa dem även horisontalt. Max. höjd för horisontal ådring är 1250 mm.

Mer information.

 

 

© Kensa | Creamedia